BELICO GARANCIA

Bőrgyógyászati hatékonyság a kozmetika szolgálatában!

A BELICO kozmetikusoknál a SZÉPSÉGápolás az EGÉSZSÉGES bőr megteremtésével kezdődik.  A SZÉPSÉG szubjektív, az EGÉSZSÉG objektív! A BELICO kozmetikusok maximalisták az egészségtudatos bőrápolásban.

Ön bizonyára látványos, hosszan tartó eredményt  és egészséges termékeket vár el a valóban professzionális kozmetikától, ezért…

A BELICO arckezelések során, az Ön bőrére NEM KERÜL

  • rákkeltő PARABÉN, mivel a BELICO a termékek tartósításához kizárólag BŐRBARÁT alternatívákat alkalmaz!
  • szintetikus PARFÜM, mivel ez okoz leggyakrabban irritációt a bőrön. A termékeknek ettől függetlenül kellemesen tiszta illata van! Egyébként pedig a parfümös kozmetikumokkal csak orruknál fogva vezetik a vásárlókat!
  • KŐOLAJSZÁRMAZÉK, mert semmi tápértéke sincs a bőr számára. Viszont bőrszárazságot, pattanásokat, mitesszereket és FÜGGŐSÉGET okoz! Egyszerűen fulladozik tőle a bőr!
  • SZILIKONOLAJ, mert hatása megegyezik a kőolajszármazékokéval!
  • PEG-származék, mert áteresztővé teszi bőrét, ami attól folyamatosan NEDVESSÉGET veszít!
  • ÁLLATI EREDETŰ ANYAG. Miért is? Ma már bármelyiknek van látványos alternatívája, és ugyanakkor etikai meggondolásból elutasítjuk  azokat!

A BELICO bőrápolás LÁTVÁNYOSságát és EREDMÉNYességét garantálják, …

A high-tech hatóanyagok: a fejlődés nem árt! A BELICO a kozmetikai ipar újdonságai közül csak a valóban EREDMÉNYES, de UGYANAKKOR BŐRBARÁT innovációkat alkalmazza. Illúzió nem kerül a termékekbe!

A bőrgyógyászatban kifejlesztett LIPOSZÓMÁINK és NANOSZÓMÁINK garantálják a hatóanyagok MÉLYRÉTEGŰ FELSZÍVÓDÁSát, az ámulatba ejtő azonnali hatást (akár az otthoni bőrápolásban is)!

Kizárólag  magas tápértékű, BIO TISZTASÁGÚ NÖVÉNYEK adják az arckrémek egészséges ápoló alapját!